Salt Adventures

Reisinfo blog 2

"Ik kijk terug op een geweldige vakantie en zou het echt iedereen aanraden als je van wat avontuur houdt!"

Een vakantie om nooit meer te vergeten!

Hèhè eindelijk vakantie na heel wat maanden te hebben gewerkt. Voor het eerst in mijn leven op groepsreis. Spannend!

De vakantie begon op vrijdag ochtend om 3.00u carpoolend met reisgenoten naar de Franse Alpen. Tegen 18.00u waren wij op de camping ‘Camping Cimarron’, een erg leuke outdoor camping met Nederlandse eigenaren. We hebben de groep ontmoet onder het genot van heerlijke verse pizza’s! Nadien was de briefing over hoe de vakantie in grote lijnen zou verlopen.

Wildwaterkayakken
Op zaterdag begon het avontuur al gelijk met een dag wildwaterkayakken. Eerst kregen we wat instructies aan wal waarna we gelijk het water op gingen om te oefenen in rustig water, heel wat nieuwe termen geleerd zoals traverseren, keerwater en ga zo maar door. Na de basis te hebben gehad gingen we met z’n allen de rivier af naar beneden al wildwaterkayakkend, dit was echt supergaaf en uitdagend.

Zondag
Zondag begonnen we de dag rustig met een heerlijk ontbijtje op de camping wat we overigens elke dag kregen aangeboden, voor mij was dit echt luxe kamperen. De zondagochtend had Adam onze reisleider een thema voorbereid over het geloof dit was erg mooi, krachtig en opbouwend om samen te kunnen delen en groeien in het geloof. In de middag hebben we een ‘rustige’ raft afvaart gedaan.

Adventure Trip
Adventure Trip

Via Ferrata
Maandag hadden we de activiteit Via Ferrata dit betekend ‘ijzeren weg’ oftewel klimmen en klauteren langs een rotswand. We hadden echt prachtig weer en de uitzichten waren adembenemend mooi. Voor mij echt een besef moment van hoe mooi God de wereld heeft gemaakt.

3-daagse hike
Van dinsdag t/m donderdag stond er een 3-daagse hike op de planning. In de ochtend hebben we eerst op het gemakje onze backpack ingepakt met alle benodigdheden. We hebben 3 prachtige dagen in de bergen gehad, met elke dag een mooie tocht. We sliepen in tentjes midden in de natuur en hebben gezwommen in bergmeren, wat een unieke ervaring was dat! Toen we donderdag terugkwamen op de camping stond de BBQ al aan. Na zulke intensieve dagen was dat nog meer genieten.

Canyoningen
Vrijdag was helaas alweer de laatste dag van de vakantie. We sloten af met een dag canyoning. Omdat het zo droog was deze zomer en het water niet hoog stond was het een canyoning met veel abseilen. De vakantie hebben we afgesloten met de heerlijke mega pizza’s.

Het samen zijn, groeien in geloof, nieuwe vriendschappen & geweldige activiteiten: bedankt Salt. Ik kijk terug op een geweldige vakantie en zou het echt iedereen aanraden als je van wat avontuur houdt!

Meer reisverhalen lezen?