Salt Adventures

team salt

Adam van Asperen

Allrounder - Vrijbuiter - Motivator - Off the grid

Oprichter van Salt Adventures, met een liefde voor de bergen en voor de Schepper van de natuur. Vindt het heerlijk om met mensen mooie avonturen te beleven en fysiek en geestelijk de uitdaging aan te gaan! Heeft een verlangen om je te helpen en uit te dagen om Jezus te leren kennen of beter te leren kennen. International Mountainleader, outdoor instructeur, wildwaterkayakinstructeur, Raftguide.

Mariette van Asperen

Creatieveling - Counseler - Backgrounder

Mede-oprichter van Salt Adventures, die houdt van het buitenleven. Haar expertise is creativiteit en zorg voor de details. In 2018 heeft zij de opleiding tot pastoraal-counselor afgerond. Mariëtte kom je tegen bij allerlei praktische zaken op kantoor, een reis of een Outcamp. Bij haar kun je altijd terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Ad van Asperen

Socializer – Kennisdeler – Actieveling

Heeft in zijn jonge jaren liefde voor de bergen gekregen. In de pracht van die bergwereld heeft hij nogal wat tochten kunnen maken. Zijn kinderen gaan inmiddels veel verder dan hij. Ad vindt dit een prachtige ontwikkeling. Hij helpt enthousiast in de outdoor onderneming SALT, omdat hij ook veel liefde heeft voor de Schepper van deze indrukwekkende natuur. Hij wil graag oud en jong helpen de bergen en hun Maker te ontdekken.

Jonathan van Asperen

Bergliefhebber - Helper - Genieter - Out of the box

Houdt van uitdagingen en gezelligheid! Heeft de buitensport ook al vroeg ontdekt en vind alles mooi om te doen. Raften, klimmen, kayakken, skiën en ga zo maar door. Jonathan is altijd in voor een goed gesprek en 'prikkelt' je om soms net even met een andere blik naar iets te kijken.

Robin Kouwenhoven

Onbevangen - Zwerver - Sjacheraar - Koffie liefhebber

Een vrijbuiter Pur-Sang! Is sinds 2014 actief bij ons bedrijf en heeft zich met name gespecialiseerd in de sporten met water: wildwaterkayakken, canyoning en raften. Met Robin op avontuur betekend, mede door zijn aanstekelijke enthousiasme en nuchtere blik op dingen, een mooie tijd!

Etienne Keijts

Bewonderaar - Spreker - Volgeling

Heeft een hart voor jongeren en wil ze graag helpen om het geloof handen en voeten te geven. Voortgedreven door de onuitputtelijke liefde van Jezus is hij enthousiast over een sterke boodschap, gerechtigheid, mensen, het buitenleven, (winter)sport en geniet hij van goede koffie. En binnenkort rondt hij de studie Bijbelse theologie af.

Annemiek

Authentiek - Stille kracht - Atlete - Doorpakker

Vanaf het begin betrokken bij Salt. Door haar jarenlang ervaring in de buitensport neemt Annemiek je mee op mooie avonturen. Met name specialist en enthousiasteling in het raften en wildwaterkayakken. Nog niet moe na een dagje buitensporten? Ga gerust nog een uurtje rennen met Annemiek en zij leert je de fijne kneepjes van het trailrunnen. Ze denkt op geloofsgebied en het navolgen van Jezus graag met je mee.