Salt Adventures

Dit is SALT

Salt biedt de ideale combinatie van een fantastische vakantie en verdieping van je geloof. Iedere dag staan we stil bij de schepping en onze Schepper.
Ons doel is dat je in een paar dagen tot een paar weken een geestelijke en fysieke boost krijgt, zodat je weer opgeladen en vol nieuwe energie en  levenslust terug naar huis gaat. En onze ervaring is dat je daar niet aan ontkomt. Onze missie is jou verbinden met God en met elkaar en je verfrissen in je geloof. Wij zijn ervan overtuigd dat verbinding ontstaat wanneer je samen iets beleeft. En die beleving willen we je graag meegeven door je mee te nemen op onvergetelijke avonturen door de natuur, in de bergen en aan de kust.

En als jij daar voor kiest, dagen we je uit in de buitensport! Wij stellen onze reizen zo samen, zoals wij zelf op vakantie zouden willen gaan.

Het buitenleven is ons lief
en we willen jullie hier heel graag van laten meegenieten.

hoe salt is ontstaan

Al 12 jaar organiseren wij avontuurlijke, uitdagende en ontspannende 
activiteiten in binnen- en buitenland. Dit doen we met ons bedrijf Nature Trail.
We hebben ons gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van zomerkampen en reizen. Jaarlijks genieten honderden enthousiaste deelnemers van de activiteiten die wij verzorgen. Alle activiteiten organiseren wij zowel voor de seculiere als voor de christelijke doelgroep. 

de afgelopen jaren ervaren wij echter dat we meer aan de slag mogen om het evangelie en de boodschap van hoop te delen tijdens onze reizen.

De activiteiten (huttentochten, klimmen, mountainbiken, raften etc.) willen we meer als middel gebruiken om met jongeren en ouderen in gesprek te gaan over Jezus. In de zomer van 2020 hebben wij besloten om naast Nature Trail een deel van onze activiteiten te gaan uitvoeren onder de naam Salt Adventures. Lees hier meer over de naam Salt.

familiebedrijf

Salt wordt gerund door een klein team onder leiding van Adam van Asperen en zijn vrouw Mariëtte.
Adam is allround buitensporter en vele uren in de bergen zitten er al op. Sinds hij een kleine jongen was, werd hij al door zijn vader meegenomen op avontuur en leerde hij de eerste basisprincipes in de bergen. Nu daagt Adam zijn vader uit in de natuur en vullen zij elkaar mooi aan, zowel technisch, fysiek als op ervaringsgebied. Mooie verhalen blijven zich opstapelen. Het zou heel goed kunnen dat je zijn vader Ad van Asperen gaat ontmoeten, want hij gaat nog graag mee als ‘assistent’-reisleider.
Een andere sparringpartner in het bedrijf is Adams broer Jonathan. Allround buitensporter en een goede partij in sportieve uitdagingen. Hij gaat regelmatig mee als reisleider en instructeur.
Zijn broer Tim is erbij als het gaat om ‘grotere’ evenementen. Met zijn heldere blik op logistiek en randzaken zorgt hij ervoor dat alles op de juiste tijd en plaats geregeld is. Dus als je hem ziet weet je sowieso dat het goed zit.

Enthousiast geworden?